Meny Stäng

Bertil har lämnat oss

Med bestörtning konstaterar vi att vår hedersmedlem och mångårige ledare inom krut- som luft-skytte Bertil Krokhammar , efter en tids sjukdom, den 7/12 avlidit i en ålder av 88år. Bertil var med och byggde upp Ronneby Pistolskytteklubb och gjorde klubben till vad den är idag. Hans engagemang inom utbildning och ungdomsverksamhet var enormt. Hundratals ungdomar har under åren provat på luftpistolskytte och lärt sig pistolskyttets grunder av ”den klurige mannen i lufthallen”. För oss ledare var han en inspirerande samtalspartner som gärna delade med sig av sina kunskaper.

Bertil visade stort intresse för ungdomsverksamheten och luftskyttet, även efter att han med ålderns rätt och av hälsoskäl, lämnat över ansvaret till Tobias Håkansson för några år sedan, och han missade aldrig ett årsmöte

Tack Bertil!
Vi saknar dig!

/Ungdomsledarna