Meny Stäng

Bli medlem

Du är varmt välkommen till RPSK!

Om du är intresserad av att bli medlem, skicka ett mail till:
medlemsansokan@ronnebypistol.se

Ansökningsblankett

Ansökningsblankett för att bli medlem i föreningen finns här.
Lämnas in till representant för föreningen exempelvis i samband med ordinarie träning.

Luftpistol-skytte

Nybörjare är välkomna att prova på i mån av plats. Minimiålder är 7 år. Om du är under 10 år, vill vi helst att du har med dig någon vuxen de första gångerna. Tala med någon av våra ledare på plats.

Krut-skytte

Som nybörjare hos oss vill vi att din första utmaning blir att klara pistolskyttekortet. Du kan sedan vara med på våra ordinarie träningstillfällen. Vi kan tyvärr inte erbjuda provapåskytte under ordinarie träningstillfällen då detta tar för mycket av våra skjutledares uppmärksamhet.

Flyttar du över från en annan klubb och redan har erfarenhet av pistolskytte så går det bra att kontakta oss för en medlemsansökan. 

IPSC och Dynamiskt skytte

För att bli medlem och kunna träna IPSC så krävs utbildning och en godkänd IPSC-licens. Bli medlem i föreningen, börja med krut-skytte. och anmäl sen intresse för att gå introduktionskursen till ansvarig för IPSC. Se IPSC/Dynamiskt skytte.

Medlemsavgifter

Medlemsavgiften för 2020/2021 är 750:- vilket ger medlemskap för både krut- och luftskytte.

För ungdom under 21 år och de som bara skjuter luftpistol är medlemsavgiften 350:-.

För luftskytte finns även möjlighet till familjerabatt: Inom en familj betalar man en avgift (den högsta) fullt för en medlem och sedan hälften för var och en av övriga familjemedlemmar.

Inbetalning sker på bankgironummer 5959-3459, Ronneby/F17 PSK.

Oavsett hur du betalar, glöm inte att ange medlemmens namn, och ett fullständigt personnummer (10 siffror) samt adress. Detta dels för att underlätta för vår kassör och dels att det blir rätt uppgifter i medlemsregistret.

Om du flyttar ser vi helst att du meddelar oss din nya adress via mejl.

Registrera din emailadress till info@ronnebypistol.se så får du våra medlemsutskick den vägen.