Meny Stäng

Distriktsmästerskap luftpistol 2017

Stark insats av Ronnebyskyttarna ! Lördagen 25/2 genomfördes distriktsmästerskap luftpistol i Ringamåla, arrangerat av Karlshamns UPSK.

Ronneby/F17 PSK representerades på ungdomssidan av Felicia Redin, Ida Håkansson och My Danielsson. My gjorde tävlingsdebut. Ida och My slutade på samma resultat totalt, men det blev Ida som drog det längsta strået genom flest innertior.
På juniorsidan representerades klubben av Wilma Lundqvist som gick till final, 4 poäng före Karlshamns My Henriksson. My, som har mer rutin på finalskjutningar, tog dock hem finalen. Wilma kan se fram emot ett DM-silver på nästa årsmöte.
Herrsidan.Efter grundomgången ledde Tobias totalt med marginal, men även Pierre och Magnus gick till final. Finalen blev en riktig rysare med Magnus på 4:e plats och Pierre på 3:e. Det blev slutligen Tobbe som knep DM-guldet efter en rafflande upphämtning på sista skottet, med endast 0,2p marginal till tvåan, Ulf Petersson, som för dagen representerade Karlshamns UPSK.