Meny Stäng

Julavskjutning i LP-hallen

Torsdagen 15/12 genomförde Ronneby/F17 Pistolskytteklubb sin traditionella ”Julavskjutning” med luftpistol i LP-hallen. Ett tjugotal skyttar och anhöriga gav sig i kast med en klurig bana designad Tn´T event.

Tio skott mot precisionstavla kunde de flesta bemästra, men när Pierre plockade fram en tavla med en julgran på blev det riktigt svårt.

I sittande klassen tog Felicia Redin (LP9) hem segern och i den stående klassen visade Uffe Petersson att han inte glömt hur det ska gå till, och knep segern med komfortabla 111P trots att han låg tre poäng efter både Tobbe och Magnus efter precisionstavlan.

Efter prisutdelning serverades glögg och korv.

Tobbe önskade God Jul och Gott Nytt År och hälsade alla välkomna till vårterminen 2017 som börjar 17/1.

Resultatlista här.