Meny Stäng

DM i Ringamåla

Då DM i luftpistol gick i Ringamåla i helgen vann den tävlingsdebuterande Teo sin klass vilket knappast kan vara en bättre start och ger så klart Teo blodad tand. Även Wilma och Ida placerade sig bra och knep både guld och brons.

Teo Eskilsson tog guld vid sin tävlingsdebut i LP-9 (och även debut på Megalinktavlor). Hans kommentar efter tävlingen var ”-Roligt!”.
Men det fanns fler som gjorde mycket bra ifrån sig, nämligen Wilma Lundqvist och Ida Håkansson, som tog guld respektive brons i i sin klass, LP-11. Wilma sköt dessutom hela 8 inner-tior vilket bara i sig är en bedrift. Grattis säger vi till dessa tre lovande ungdomsskyttar från Ronneby F17 PSK!

De stående skyttarna hade det däremot lite motigare och Tobbe Håkansson fick nöja sig med en andraplats, slagen av Aron Nilsson, KFIK med väldigt knapp marginal. Bägge var efter tävlingen ense om att det var tungt att skjuta och resultaten låg lite under det förväntade. Ungdomsledaren Magnus Ekerup tävlade själv i samma klass och kom på en hedrande 4:e plats efter en ganska svag finalskjutning till trots.


Resultaten i sin helhet kan du se här: DM i Ringamåla 2015.
Arrangörer var Karlshamns UPSK, och tävlingsledarna Pär Karlsson, Kent Manneby.