Meny Stäng

Våravskjutning på Fornanäs skjutbana

Ronneby/F17 Psk luftskyttesektion höll traditionsenligt säsongsavskjutning på Fornanäs skjutbana söndagen 18/6 2017.

I strålande sol gav sig ett tjugotal förväntansfulla skyttar i olika åldrar i kast med en ovanligt klurig bana. Alla de klassiska målen fans med och mer därtill! TnT event hade lagt ner stor möda på att skapa en bana som var utmanande för alla, trots att vissa av de beställda målen inte levererats i tid, och fick ersättas med andra, improviserade. Efter en helt jämn grundomgång blev det dags för Tobbe och Peter att plocka fram pistolerna ännu en gång för särskjutning på de berömda (ökända?) ballongmålet.

Här blev det till sist Tobbes rutin som gav honom segern.
Efter prisutdelning var det dags för summering av säsongen och en välförtjänt grillad korv. Årets resultatlista omfattar skyttar mellan sex och nittio år!

Reslutatlistan hittar du här